Політика конфіденційності

Політика конфіденційності для користувачів

Політика конфіденційності Товариства з обмеженою відповідальністю «Нова енергія України»

ТОВ «Нова енергія України» (далі по тексту – Компанія) вживає необхідних заходів з метою забезпечення захисту та безпеки персональних даних своїх клієнтів та інших відвідувачів веб-сайту https://haval-ukraine.com (далі по тексту – Веб-сайт), дотримання вимог приватності та конфіденційності під час збирання, обробки та використання цих даних. Ця Політика конфіденційності створена для того, щоб забезпечити поінформованість відвідувачів Веб-сайту про те, що їхні права та законні інтереси у відношенні конфіденційності та захисту персональних даних дотримуються Компанією належним чином.

Відвідувач Веб-сайту цим надає згоду на отримання, обробку та використання його персональних даних відповідно до умов, встановлених даною Політикою, у наступних випадках:

  • завантаження будь-якої сторінки Веб-сайту;
  • надсилання будь-якого повідомлення за допомогою інтерфейсу Веб-сайту;
  • підписання на розсилку новин;
  • звернення в службу підтримки клієнтів;
  • використання будь-яких інших функціональних можливостей Веб-сайту.

Ця політика конфіденційності ґрунтується на вимогах Закону України «Про захист персональних даних», Загального регламенту про захист персональних даних Європейського Союзу (GDPR), інших обов’язкових вимогах нормативних актів.

Мета, з якою Компанія збирає та здійснює обробку і використання персональних даних за допомогою Веб-сайту:

  • поліпшення якості товарів та послуг Компанії;
  • комунікація з відвідувачами Веб-сайту;
  • розсилка новин та повідомлень про зміни на Веб-сайті чи у діяльності Компанії;
  • технічне обслуговування Веб-сайту;
  • проведення маркетингових досліджень та рекламних кампаній;
  • виконання вимог законодавства.

Способи отримання персональних даних за допомогою Веб-сайту

01. Інформація про відвідування. Під час доступу на Веб-сайт автоматично зберігається певна інформація. У журналі Веб-сайту зберігається така інформація: веб-запит, IP-адреса, тип і мова браузера, дата і час перегляду Веб-сайту, операційна система, обсяг переданих даних та інша технічна інформація.

02. Файли cookie. Під час доступу на Веб-сайт на вашому комп’ютері або іншому пристрої (далі по тексту – Пристрій) зберігаються файли “cookie”.

«Cookie» – це невеликий текстовий файл, який надсилається з веб-сервера у веб-браузер Пристрою, коли відвідувач отримує доступ до Веб-сайту, та зберігається на жорсткому диску Пристрою. Файли cookie, як правило, поділяються на дві великі категорії: «файли cookie першої сторони» та «cookie-файли третьої особи». «Файли cookie першої сторони» сайту встановлюються Компанією. У більшості випадків ці файли cookie встановлюються для використання функцій, наданих на Веб-сайті. В той час як «cookie-файли третьої сторони» Веб-сайту встановлюються не Компанією, а третіми особами, з якими Компанія співпрацює. Наприклад, можуть бути випадки, коли частина файлу cookie буде використовуватися разом із третьою особою, з якою Компанія співпрацює для покращення Веб-сайту або для оптимізації реклами тощо.

«Ad-ID» — це ідентифікатор показу реклами, який використовується на смартфонах та інших пристроях. Наприклад, ідентифікатори оголошень, які використовуються на пристроях Android, називаються «ADID», а ідентифікатори реклами, які використовуються на пристроях iOS, називаються «IDFA».

Ad-ID отримується шляхом встановлення програми на Пристрій відвідувача. Оголошення можуть розміщуватися на основі ідентифікатора оголошення, який містить інформацію про програму, яку використовує особа.

03. Надсилання повідомлень за допомогою інтерфейсу Веб-сайту. Після надсилання повідомлень відвідувачами Веб-сайту Компанії через інтерфейс Веб-сайту Компанія отримує такі повідомлення, а інформація, зазначена у таких повідомленнях, зберігається на веб-сервері Компанії.

Способи використання інформації, отриманої за допомогою файлів cookie

Загалом, вищезгадані файли cookie автоматично ідентифікують Пристрій відвідувача Веб-сайту, коли він отримує доступ до Інтернету або під час використання певної веб-служби, і є технологією, створеною для того, щоб відвідувач міг користуватися послугою, продовжуючи з того місця, де він останній раз зупинився без необхідності неодноразово вводити ту саму інформацію. Збереження відвідувачем детальних налаштувань, таких як історія перегляду веб-сторінок у файлі cookie на Пристрої підвищує зручність функціональних дій браузера та доступу до веб-сайтів.

Компанія використовує інформацію, зібрану за допомогою файлів cookie на Веб-сайті для того, щоб аналізувати статус використання Веб-сайту клієнтом (статус доступу, трафік, маршрутизація тощо), а також для покращення продуктивності Веб-сайту, для просування та покращення товарів та послуг Компанії. Файли cookie, надіслані на Веб-сайт, та файли cookie, надіслані кожним постачальником послуг Компанії, зберігаються на відповідних серверах компаній і оброблятимуться відповідно до їхніх політик конфіденційності.

Можуть бути випадки, коли Компанія здійснюватиме рекламні чи маркетингові заходи на основі поведінкового таргетингу на Веб-сайті та/або на веб-сайтах постачальників послуг реклами, з якими Компанія співпрацює. Файли cookie, надіслані Компанією з Веб-сайту, та файли cookie, надіслані кожним постачальником послуг реклами, зберігаються на відповідних серверах компаній і оброблятимуться відповідно до їхніх політик конфіденційності.

Надання доступу до інформації

Ми можемо надавати доступ до персональних даних відвідувачів іншим особам або організаціям лише в наступних випадках:

  1. За особистою згодою особи про надання конфіденційної інформації.
  2. У випадку достатніх підстав вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації потрібне для:

– Дотримання законодавства України, в тому числі надання інформації на вимогу фізичних і юридичних осіб, підприємств, установ, організацій будь-якої форми власності або державних органів, які мають право на отримання такої інформації згідно із законодавством;

– Виявлення і запобігання шахрайським та іншим протиправним діям, а також вирішення питань захисту, безпеки інформації та усунення технічних несправностей;

– Захисту від безпосередньої загрози правам, майну або безпеці Компанії, її клієнтів або окремих громадян, в рамках вимог законодавства України.

Захист інформації

Компанія вживає всіх необхідних заходів для захисту отриманих даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів відносяться, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання і обробки даних і заходів захисту та безпеки, включаючи відповідне шифрування і заходи щодо забезпечення фізичного захисту та безпеки даних для запобігання несанкціонованого доступу до них.

Доступ до особистої інформації та її оновлення

Відвідувач, який надав свої персональні дані за допомогою Веб-сайту, має право на їх зміну і видалення, а так само на відкликання своєї згоди на їх використання. При завершенні використання даних відвідувачів Веб-сайту відповідно до мети такого використання, Компанія автоматично видаляє їх. Для доступу до своїх персональних даних ви можете зв’язатися з Компанією за наступною адресою: 02105, м. Київ, вул. П. Усенка, 8

Оновлення політики конфіденційності

Компанія може оновлювати цю Політику конфіденційності час від часу. Ми повідомляємо про будь-які зміни, розмістивши нову редакцію Політики конфіденційності на Веб-сайті.

НАЛАШТУВАННЯ COOKIE

Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити Ваш досвід користування нашим веб-сайтом, персоналізувати вміст відповідно до Ваших побажань та аналізувати поведінку користувачів нашого веб-сайту. Ми враховуємо Ваші вподобання та обробляємо дані для маркетингу, аналітики та персоналізації лише за Вашої згоди. Ми оцінюємо зазначені дані лише в статистичних цілях і лише в анонімній формі.

ДОЗВОЛИТИ ВСІ COOKIE
ВІДХИЛИТИ ОПЦІОНАЛЬНІ COOKIE
ЗБЕРЕГТИ НАЛАШТУВАННЯ